Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Αντικατάσταση εκπιδευτικού

Ενημερώνουμε ότι η δασκάλα αισθητικής αγωγής του σχολείου μας, η οποία αποχώρησε πρόσφατα λόγω τοκετού, αντικαταστάθηκε αμέσως από την α’βάθμια Εκπαίδευση, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τα προβλήματα δυσλειτουργίας στο ολοήμερο (κατάργηση του δεύτερου τμήματος).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αν. Αττικής και ιδιαιτέρως τον κο Νικολετσόπουλο, ο οποίος είχε υπ’όψιν του το θέμα, για την άμεση παρέμβαση..

Πρέπει να τονίσουμε εδώ ότι ο Σύλλογός μας είχε προβεί σε επίσημη ενημέρωση για το κενό που θα προέκυπτε από το Νοέμβριο του 2016. Η απάντηση της πρωτοβάθμιας τότε καθώς και η προσωπική γνώμη του κου Νικολετσόπουλου ήταν ότι μάλλον θα προέκυπτε πρόβλημα με την αποχώρηση της εκπαιδευτικού εν μέσω σχολικής χρονιάς, αφού η διαδικασία που προβλέπεται είναι χρονοβόρα. Αυτό τελικά δεν συνέβη, κάτι που δείχνει σαφώς ότι οι διεκδικήσεις μας είναι αυτές που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο λειτουργίας του «αυτόματου πιλότου» σε κάτι πιο συνεργατικό,  λειτουργικό και αποτελεσματικό. Αυτές οι –μικρές ή μεγάλες- επιτεύξεις, είναι και ο λόγος για τον οποίο χαιρόμαστε που συμμετέχουμε στους αγώνες των γονέων για την υποστήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης στην οποία έχουμε εμπιστευτεί τα παιδιά μας.


Το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου