Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Στο πλαίσιο των προσπαθειών του σχολείου μας να ενταχθεί σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και να τα υλοποιήσει, στις 27/04 υποδέχτηκε τους μαθητές και τους συνοδούς εκπαιδευτικούς του Ic Settimo Torino της Ιταλίας.

Οι φιλοξενούμενοι μαθητές επισκέφθηκαν το σχολείο μας μέσω του προγράμματος Erasmus KA1, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας ξεναγήθηκαν στο κέντρο Αγροτουρισμού Figland, που βρίσκεται στο Πόρτο Ράφτη.
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφερε μικρά, αναμνηστικά δωράκια στους μαθητές και τους συνοδούς τους ως συμβολική κίνηση υποστήριξης της προσπάθειας που γίνεται για υλοποίηση τέτοιων προγραμμάτων.
Ευχαριστούμε πολύ την Κα Κωτσοβασίλη Αγγελική καθώς και τον οινοποιό Κο Κωτσοβασίλη Κωνσταντίνο , οι οποίοι μας διέθεσαν κρασιά που προσφέραμε στους συνοδούς εκπαιδευτικούς.
Ευχαριστούμε επίσης τις μαμάδες των : Άρη Τσαντούλη και Μάριου Κουτσοβασίλη( μαθητές της Β' Δημοτικού), οι οποίες βρέθηκαν στη Figland για να καλωσορίσουν εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων τους φιλοξενούμενους μας.
Ελπίζουμε μαθητές του σχολείου μας να καταφέρουν ξανά να βρεθούν εκτός συνόρων και να γνωρίσουν νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, όπως έγινε και πέρυσι με το ταξίδι τους στη Γαλλία μέσω του προγράμματος Erasmus.












0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου