Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2023—ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-05-23

 

3ο ΔΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2023—ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 10-05-23

Αγαπητές και αγαπητοί βιβλιοδρόμοι, αξιότιμοι συνάδελφοι και  σεβαστοί γονείς ,

Mε θέμα την περιβαλλοντική κρίση, διεξάγονται την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023 σε σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και της Γερμανίας οι «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2023»  οι οποίες   οργανώνονται με πρωτοβουλία των Εκπαιδευτηρίων Κ. Γείτονα και με την έγκριση των Υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου καθώς και την υποστήριξη της Ακαδημίας Αθηνών, Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων.
Για τους μαθητές του νομού Αττικής οι «ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ 2023» θα διεξαχθούν στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, στη Βάρη Αττικής, ώρα 5.30 μ.μ έως 7.30 μ.μ.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα λειτουργήσουν άλλα 32 εξεταστικά κέντρα σε Ελλάδα,  Κύπρο και Γερμανία.

Συγκεκριμένα:

Η διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού θα είναι δίωρη. Οι μαθητές/τριες καλό θα είναι να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο μισή ώρα νωρίτερα από την ώρα έναρξης και να έχουν μαζί τους μαύρο ή μπλε στιλό και γόμα (δεν επιτρέπεται η χρήση μολυβιών και διορθωτικού υγρού). Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού, οι μαθητές/τριες θα έχουν τη δυνατότητα να κρατούν μαζί τους και να συμβουλεύονται τα λογοτεχνικά βιβλία στα οποία διαγωνίζονται. Τα μέλη των ομαδικών συμμετοχών θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργάζονται χαμηλόφωνα μεταξύ τους. Δεν επιτρέπεται η αποχώρηση από την εξέταση νωρίτερα από τη μία ώρα (από την ακριβή ώρα έναρξης του Διαγωνισμού). Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στις Βιβλιοδρομίες θα συνοδεύονται από τους γονείς/κηδεμόνες τους. Εκπαιδευτικοί θα βρίσκονται στο χώρο αλλά δεν θα είναι υπεύθυνοι για την προσέλευση, συνοδεία ή/και αποχώρηση των μαθητών/τριών.

Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού θα ανακοινωθούν τον Ιούλιο του 2023 και η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή  10 Νοεμβρίου 2023. Στους μαθητές/τριες ή στις ομάδες μαθητών/τριών που θα διακριθούν θα απονεμηθούν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις, ενώ όλοι οι βιβλιοδρόμοι θα λάβουν αναμνηστικό έπαινο για τη συμμετοχή τους στονΔιαγωνισμό.
Για οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες κείμενο της Προκήρυξης των ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΩΝ 2023 ή στη διεύθυνση www.geitonas.edu.gr. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους του Διαγωνισμού στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ, τηλ.: 210 96 56 200, fax: 210 96 55 920, e-mail: info@geitonas-school.gr.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους/τις μαθητές/τριες που θα συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό      Καλή Επιτυχία!

Η Δ/νση και το Διδακτικό Προσωπικό του 3ου ΔΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου