Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024

Φέρε ένα βιβλίο...πάρε ένα βιβλίο! Ανταλλακτικό παζάρι βιβλίων


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, στηρίζουν ενεργά την διοργάνωση του 4ου Ανταλλακτικού Bazaar Βιβλίου, μία πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, από τις 10.30 έως τις 14.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου μας.

 

Στόχος της δράσης είναι να φέρει τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους, σε επαφή με το σύγχρονο και κλασσικό βιβλίο, να προάγει την ανταλλακτική κουλτούρα και να δώσει νέα πνοή σε ένα χώρο που είναι κατ' εξοχήν χώρος συνάντησης και δημιουργίας ιδεών.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς τους, θα μπορέσουν να προσφέρουν τα βιβλία που έχουν διαβάσει, και να τα ανταλλάξουν με νέα, εμπλουτίζοντας την αναγνωστική τους εμπειρία με έναν τρόπο γόνιμο και ανέξοδο.

 

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους μαθητές μας, να προσφέρουν το βιβλίο ή τα βιβλία που έχουν διαβάσει και να τα ανταλλάξουν με ένα άλλο την ημέρα της δράσης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται καθημερινά και από αύριο Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο σχολείο μας, μέχρι και την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Οι μαθητές θα μπορούν να δίνουν τα προσφερόμενα βιβλία στη δασκάλα/δάσκαλο της τάξης τους. Θα παρακαλούσαμε τα βιβλία που θα επιλέξετε να χαρίσετε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (όχι σχισμένα, μουτζουρωμένα, γραμμένα κλπ).


ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Κατά την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης θα υπάρχουν καλλιτεχνικά δρώμενα.

 

Φέρε ένα βιβλίο...

Πάρε ένα βιβλίο!


 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου