Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Ετήσια Αναμνηστική Φωτογράφηση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, 

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 25/4 και την Παρασκευή 26/4 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια αναμνηστική φωτογράφηση του σχολείου μας. Οι φωτογραφίες (ατομική και ομαδική της τάξης) θα παραδοθούν σε δίφυλλο ψηφιακό λεύκωμα (χαρτόνι 400 γραμμαρίων, μεγέθους Α4). Η λήψη των φωτογραφιών, όπως και πέρυσι, θα πραγματοποιηθεί αφιλοκερδώς από επαγγελματία φωτογράφο, μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 6€ ανά παιδί*, η καταβολή του οποίου θα πρέπει να γίνει μέχρι και την Παρασκευή 19/04/2024 στον εκπαιδευτικό της τάξης μαζί με το παρακάτω έντυπο συγκατάθεσης.

Διευκρίνηση: Θα φωτογραφηθούν μόνο τα παιδιά που θα έχουν συμπληρώσει και παραδώσει το έντυπο συγκατάθεσης. Η συμμετοχή του παιδιού στην ομαδική φωτογράφηση δεν αποτελεί υποχρέωση αγοράς της φωτογραφίας.

*εξαιρούνται οι μαθητές της ΣΤ τάξης καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα φετινά μας εκτάκια με ένα πολυσέλιδο ψηφιακό λεύκωμα! Για τον λόγο αυτό, στην προσεχή σχολική φωτογράφιση οι μαθητές της ΣΤ' θα φωτογραφηθούν δωρεάν.

 Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου