Δευτέρα 1 Απριλίου 2024

Πασχαλινή Λαχειοφόρος Αγορά

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Με στόχο να προσφέρουμε στα παιδιά μας ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις, αλλά και για την οικονομική στήριξη του Συλλόγου στις προσπάθειες βελτίωσης του σχολείου μας, διοργανώνουμε φέτος λαχειοφόρο αγορά. Η κλήρωση των λαχνών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο του Λαζάρου στις 27 Απριλίου, κατά τη διάρκεια των πασχαλινών εργαστηρίων που προετοιμάζει ο Σύλλογος (για τα πασχαλινά μας εργαστήρια θα ενημερωθείτε σε επόμενη ανακοίνωση). Η διάθεση των λαχνών θα ξεκινήσει σύντομα από τα μέλη του Συλλόγου. Η τιμή του κάθε λαχνού έχει οριστεί στο 1 Ευρώ.

Επιπρόσθετα, παράλληλα με τις προσπάθειες του Δ.Σ. του Συλλόγου στη συγκέντρωση δώρων και επιθυμώντας να κάνουμε όλο και περισσότερα παιδιά χαρούμενα, απευθυνόμαστε και σε εσάς για να ζητήσουμε την πολύτιμη στήριξή σας στην προσφορά δώρων, είτε από δικές σας πηγές (π.χ. επιχειρήσεις, καταστήματα, δωρεές κλπ.), είτε από συγγενείς, φίλους, ή γνωστούς σας που θέλουν να συνδράμουν.

Για τις προσφορές σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση 3dsmarko@gmail.gr ή τηλεφωνικά στο 6974641062 (Καράμπελα Βάλια). Για την καλύτερη διαχείριση των δωρεών σας, παρακαλούμε για τη συνεισφορά σας μέχρι τις 12 Απριλίου 2024.

Μόνο με τη συνεργασία όλων μας θα καταφέρουμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο το σχολείο μας, προς όφελος των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου