Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

" Ο ψύλλος"

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες ,

Στις 09/06/2023, βρεθήκαμε στο " Άρτεμις" και παρακολουθήσαμε την ταινία " Ο ψύλλος". Μικροί και μεγάλοι ταξιδέψαμε στον χρόνο, σε ένα απομακρυσμένο χωριό της ορεινής Ολυμπίας...εκεί που διαδραματίζεται η ιστορία του μικρού Ηλία. Του νεότερου εκδότη χειρόγραφης εφημερίδας στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Ο μικρός Ηλίας, μένοντας πιστός στο όνειρό του και αψηφώντας όλους αυτούς που προσπάθησαν να τον αποθαρρύνουν, μας απέδειξε πως η δύναμη της θέλησης, η επιμονή και η υπομονή μας φέρνουν κοντά στους στόχους μας. Ένα μήνυμα τόσο σημαντικό για όλους μας , αλλά κυρίως για τα παιδιά!
Είχαμε τη χαρά να μας τιμήσουν με την παρουσία τους ο Κος Σπύρου Δημήτρης, συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου και σκηνοθέτης της ταινίας, και ο Κος Τσιγουρής Χρήστος, καταξιωμένος δημοσιογράφος, ο οποίος ενέπνευσε τον συγγραφέα για τη δημιουργία του ρόλου του μικρού Ηλία. Και οι δύο απάντησαν στις ερωτήσεις των παιδιών και μας έδωσαν πτυχές τόσο της ταινίας, όσο και της πραγματικής εμπειρίας του μικρού κάποτε Χρήστου.
Ευχαριστούμε πολύ τον Κο Αγγελόπουλο Προκόπη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για την προβολή της ταινίας και της παρουσίας των συντελεστών της.
Ευχαριστούμε τον Κο Μπισιώτη Χρήστο, πρόεδρο της ΚΔΕΜ, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την παραχώρηση της αίθουσας του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου, καθώς και τους υπαλλήλους του "Άρτεμις" που μας εξασφάλισαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την προβολή της ταινίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου