Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020

Ημερομηνία εκλογών του Συλλόγου μας.

 Αγαπητοί γονείς,


Στη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας που έγινε στο σχολείο την Κυριακή 25/10/2020, όπου υπήρξε η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία, έγινε απολογισμός του απερχόμενου ΔΣ και γενικότερη ανταλλαγή απόψεων. 

Η Γενική Συνέλευση, αποδέχτηκε τις υποψηφιότητες που τέθηκαν και ταυτόχρονα αποφάσισε την παράταση αποδοχής επιπλέον υποψηφιοτήτων μέχρι και την Παρασκευή 30/10 στις 14.00, Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, την Ένωση Γονέων, τη Σχολική Επιτροπή του Δήμου μπορούν πλέον να κατατίθενται ηλεκτρονικά στο μέιλ του συλλόγου 3dsmarko@gmail.com


Τέλος η ΓΣ όρισε ως ημέρα εκλογών, την 8η του μηνός Νοεμβρίου (Κυριακή) και ώρες 10.00 – 14.00. 

Η συμμετοχή στις εκλογές, πέρα από την ενδυνάμωση του συλλόγου, θα κρίνει και πόσους αντιπροσώπους θα έχουμε σαν σχολείο στην Ένωση Γονέων αλλά και στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου.


Ο ρόλος μας ως γονείς δεν σταματά στην πόρτα του σπιτιού μας. Καλούμε όλους όσους από σας θέλετε να προσφέρετε τα μέγιστα στα παιδιά μας, να συμμετέχετε δυναμικά στο Σύλλογο αλλά και στην Ένωση γονέων και στις επιτροπές του Δήμου, όχι μόνο με την ψήφο σας, αλλά και με την ενεργή παρουσία σας στις συνελεύσεις, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις. Η νέα πνοή που μπορούν να δώσουν φρέσκες ματιές και αντιλήψεις είναι απαραίτητη.

Με εκτίμηση
το ΔΣ
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου