Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Νέα ημερομηνία για την Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.

 Αγαπητοί φίλοι,

την Κυριακή 25 Οκτωβρίου και ώρα 12.00-14.00 σας προσκαλούμε στην αναβληθείσα από τον Σεπτέμβριο Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου μας.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, που καθιστά δύσκολη την εκ νέου αναβολή, παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας, ώστε να επιτευχθεί η προβλεπόμενη από το καταστατικό απαρτία.

Οι υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων, την εφορευτική και την εξελεγκτική επιτροπή, αλλά και για αντιπροσώπους στα λοιπά θεσμικά όργανα, μπορούν να κατατεθούν ηλεκτρονικά στο e-mail του Συλλόγου (3dsmarko@gmail.com), αλλά και αυτοπροσώπως την Κυριακή κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι, βάση καταστατικού, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση αλλά και υποψηφιότητας έχουν τα οικονομικά ενήμερα μέλη του Συλλόγου. Την Κυριακή, την ώρα της Γενικής Συνέλευσης θα μπορούν όσα μέλη θέλουν να πληρώσουν τη συνδρομή τους και να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες.

Τέλος, λόγω των ιδιαίτερων  υγειονομικών περιστάσεων παρακαλούνται όλοι οι γονείς που θα προσέλθουν να φορούν μάσκα προσώπου. Επιπλέον να  τηρούνται οι προβλεπόμενες αποστάσεις μεταξύ των γονέων. Οι γονείς θα κάθονται σε ομάδες των εννέα(9), ανά τάξη, και οι ομάδες θα απέχουν μεταξύ τους, ώστε να τηρείται η πρόβλεψη του μέγιστου πλήθους συναθροίσεων.

Για το ΔΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου