Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ανασκόπηση πεπραγμένων Ιανουαρίου

Αγαπητοί γονείς,

δύσκολος μήνας ο Ιανουάριος με πολύ κρύο, βροχές και με πολλούς από εμάς να προσπαθούν να συνέλθουν από τη ραστώνη των εορτών.

Από αυτή τη "ραστώνη" φαίνεται δεν γλίτωσαν και διάφορες επισκευές που έχει ζητήσει ο σύλλογος γονέων για το σχολείο από τα τέλη Νοεμβρίου, με υπενθύμιση αρχές Ιανουαρίου, (σπασμένα τζάμια, σπασμένα παγκάκια, πυρασφάλεια, χαλασμένο ασανσέρ). Παραμένουν όλα σε εκκρεμότητα, παρόλο που το σχολείο ήταν κλειστό για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές και θα μπορούσαν να είχαν επισκευαστεί και να γίνει το σχολικό περιβάλλον πιο ασφαλές και λειτουργικό για τα παιδιά μας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς.

Επίσης, μετά από αίτημα του συλλόγου το Νοέμβριο, ορίστηκε τελικά η συνάντηση του συλλόγου γονέων με το σύλλογο διδασκόντων για τις 19 Φεβρουαρίου.

Όσον αφορά τις εξωσχολικές μας δραστηριότητες, μετά από συνάντηση με την Ένωση Γονέων, έγινε δεκτή η πρόταση του συλλόγου μας για διοργάνωση ανταλλακτικού παζαριού παιδικού βιβλίου για την παγκόσμια ημέρα "Xαρίζω ένα βιβλίο". Έχετε ήδη λάβει σχετική ενημέρωση και σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτή τη δράση στις 17 Φεβρουαρίου στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Μαρκοπούλου.
Ευχαριστούμε την Ένωση Γονέων που ανέλαβε την υλοποίηση τις ιδέας μας καθώς επίσης και για την προσφορά της σε χαρτί Α4 για τις ανάγκες του σχολείου.

Με μεγάλη χαρά επίσης, αγοράσαμε 10 βιβλία για τη συμμετοχή του ΣT1 στον 8ο Mαραθώνιο Aνάγνωσης των εκδόσεων Μεταίχμιο, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Γκότοβου.

Θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στις μαμάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου μας και ετοίμασαν τις βασιλόπιτες για όλες τις τάξεις. Η προσφορά τους υπερκάλυψε τη ζήτηση ανά τάξη και μας αποδεικνύει ότι με συμμετοχή όλων μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα.
Σας περιμένουμε όλους στην κοπή της πίτας του συλλόγου την Κυριακή 3/2, 11.30 με 13.00 στο χώρο του σχολείου για καφέ και χαλαρή κουβέντα.

Ο μήνας έκλεισε με την ευχάριστη είδηση ότι η πρόταση του σχολείου μας, που επιμελήθηκε ο δάσκαλος της πληροφορικής κ. Μελάς και η κα Πυργέρου, επιλέχθηκε ανάμεσα σε 225 προτάσεις από άλλα σχολεία, και οι μαθητές της ΣT τάξης θα συμμετάσχουν σε δράση ρομποτικής με θέμα "Το σχολείο στην πόλη του μέλλοντος".

Καλό μήνα σε όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου