Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Υλικά για το παζάρι ανά τάξη


Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής/παζάρι του σχολείου μας, που θα γίνει την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, ώρα 10.00 – 14.00 θα θέλαμε τη συνδρομή όλων σας για ένα επιτυχημένο αισθητικά και εμπορικά αποτέλεσμα, που θα δώσει τη δυνατότητα στο Σύλλογο να καλύψει οικονομικά ακόμα περισσότερες ανάγκες του σχολείου μας. Για τις ανάγκες λοιπόν του παζαριού, θα θέλαμε κάθε παιδάκι ανάλογα με την τάξη του, να φέρει το υλικό/είδος που του αντιστοιχεί μέχρι την Παρασκευή 14 ΔεκεμβρίουTα είδη θα παραδοθούν στη δασκάλα/ο της τάξης. Φυσικά με χαρά θα δεχτούμε και οποιοδήποτε επιπλέον χριστουγεννιάτικο είδος/κατασκευή μπορείτε να προσφέρετε προς πώληση στο παζάρι. Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε!

Κάθε παιδάκι  της Α' τάξης να φέρει 2 μεγάλα χριστουγεννιάτικα γλειφιτζούρια (40-50γρ έκαστο) Τα γλειφιτζούρια θα είναι μόνο προς πώληση, όχι για κέρασμα στα παιδιά.
κάθε παιδάκι της Β τάξης να φέρει 1 μεγάλο στολισμένο κεραμικό ρόδι ή ένα μεγάλο γούρι 
κάθε παιδάκι της Γ τάξης να φέρει 1 βαζάκι άλειμμα σοκολάτας (τύπου Μερέντα) για τις ανάγκες του γιορτινού ζαχαροπλαστείου μας 
κάθε παιδάκι της Δ τάξης να φέρει 1 χριστουγεννιάτικο αξεσουάρ κουζίνας (πετσέτα, γάντι, ποδιά, σετ σουπλά κλπ)
κάθε παιδάκι της Ε τάξης να φέρει να φέρει 1 επιτραπέζιο (πιατέλες, δίσκους, καλαθάκια, φιγούρες κλπ) ή επιτοίχιο (στεφάνι, κρεμαστά πόρτας κλπ) χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό
 κάθε παιδάκι του ΣΤ1 τμήματος να φέρει σοκολατοκουφετάκια (τύπου smarties) συνολικού βάρους 80 – 160 gr για τις ανάγκες του χριστουγεννιάτικου ζαχαροπλαστείου μας. 
κάθε παιδάκι του ΣΤ2 τμήματος να φέρει ένα σακουλάκι διακοσμητικά ζαχαρωτά (90-100γρ) , όπως πολύχρωμη τρούφα, σταγόνες λευκής σοκολάτας για τις ανάγκες του χριστουγεννιάτικου ζαχαροπλαστείου μας. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου