Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Bazaar 2018

Μέσα σε ένα κλίμα γιορτινό και ζεστό πραγματοποιήθηκε χθες με επιτυχία, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν το στήσιμο του παζαριού τις τελευταίες τρεις μέρες, αλλά και εξυπηρέτησαν τις ανάγκες της λειτουργίας του από όποιο πόστο τους ζητήθηκε. Το αποτέλεσμα δεν θα ήταν ίδιο, χωρίς την πολύτιμη βοήθειά σας. Nα μας επιτραπεί βέβαια να ευχαριστήσουμε λίγο παραπάνω τους μπαμπάδες, που φέτος περισσότεροι από ποτέ, ανέλεβαν όλες τις "βαριές δουλειές"!

Ευχαριστούμε τους γονείς που ξεχείλισαν το καλάθι της Κοινωνικής Κουζίνας, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον συνάνθρωπο. Τους γονείς που έκαναν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το παζάρι, βοηθώντας ταυτόχρονα την ενίσχυση του ταμείου, επιτρέποντας με αυτό τον τρόπο στο Σύλλογο να ανταποκρίνεται στις τακτικές ή έκτακτες ανάγκες του σχολείου. Αυτό δεν θα μπορούσε να συμβεί χωρίς εσάς!

Ευχαριστούμε τη διεύθυντρια και τους δασκάλους του σχολείου που παρευρέθησαν και στήριξαν την προσπάθεια των γονιών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Κο Σπύρο, δάσκαλο του ΣΤ2, αλλά και μπαμπά του σχολείου μας, που φρόντισε οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες να πλημμυρίσουν τον χώρο!

Ένα μεγάλο μπράβο και ένα τεράστιο ευχαριστώ ανήκει στα παιδιά της ΣΤ και Δ τάξης, που με δική τους πρωτοβουλία, έστησαν πάγκους με χειροποίητα στολίδια, βιβλία και άλλα χρηστικά αντικείμενα και μάζεψαν χρήματα με σκοπό να τα δωρίσουν στη μονάδα παρηγορητικής φροντίδας "Γαλιλαία". Μας έκαναν περήφανους!

Τα γράμματα που έγραψαν οι μικροί μαθητές ( με πλήρη τα στοιχεία διεύθυνσής τους) για τον Άγιο Βασίλη παραδόθηκαν σήμερα στα ΕΛΤΑ και σύντομα τα παιδιά θα λάβουν την απάντησή του!

Και φυσικά όπως κάθε φορά, έτσι και φέτος το γιορτινό μας ζαχαροπλαστείο, κέρδισε τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις των μικρών μαθητών που έφτιαξαν υπέροχα σοκολατομπισκοτένια δεντράκια, που... εξαφανίζονταν πριν καν προλάβουν να τα φωτογραφίσουν οι γονείς!

Εα μεγάλο ευχαριστώ και στους χορηγούς που προσέφεραν με χαρά τα προιόντα τους στο παζάρι μας. Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανάρτηση με τα ονόματά τους.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά με υγεία, δύναμη και διάθεση προσφοράς!


Ενημερώνουμε τους γονείς ότι την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου κατά τη διάρκεια επίδοσης των ελέγχων τριμήνου, θα υπάρχει στην είσοδο του σχολείου, πάγκος του Συλλόγου Γονέων με Χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση.

Από το Δ.Σ


Ο χώρος του bazaar

Eκλεκτά κρασιά!

Η βιβλιογωνιά αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους!

Οι επίσημοι καλεσμένοι...τα παιδιά! 

Face painting από τα παιδιά της έκτης τάξης!


Ο πάγκος του ΣΤ2



Οι μικροί, ταλαντούχοι ζαχαροπλάστες! 

Ο διάδορμος του σχολείου μύρισε Χριστούγεννα! 

Γιορτινό ζαχαροπλαστείο! 

Μαμάδες επί το έργον!


...αλλά και μπαμπάδες!
Say Christmaaaas! 

Μέλη του Συλλόγου, παραδίδουν τα τρόφιμα σε αντιπροσώπους της Κοινωνικής Κουζίνας

Ο πάγκος της Δ Τάξης






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου