Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Για μια ακόμη φορά οι γονείς-μέλη των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στοχοποιούνται από τον Δήμαρχο Μαρκοπούλου κ . Σωτήρη Μεθενίτη. Τελευταίο παράδειγμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων και πιο συγκεκριμένα η πρόεδρος Κα Μένη Βαμποράκη και ο γραμματέας Κος Βαλάντης Γαλανάκης.

Πάνω και πέρα από όλα είμαστε γονείς-εθελοντές που εδώ και χρόνια αγωνιζόμαστε για την βελτίωση των συνθηκών μάθησης των παιδιών μας. Ως γνωστόν τα προβλήματα πολλά και μεγάλα. Ακατάλληλα κτήρια, κακοτεχνίες, επικίνδυνα σημεία, σοβαρότατες ελλείψεις σε βασικές ανάγκες και υποδομές, με σχολεία εξ' ολοκλήρου από κοντέινερ, κ.α..

Οποιαδήποτε προσωπική επίθεση της Δημοτικής Αρχής προς τους αιρετούς εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας όμως, είναι επίθεση προς το σύνολο των γονέων και θέτει εμπόδια στη σχέση συνεργασίας που θα έπρεπε να έχουμε για τον κοινό σκοπό• τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων των παιδιών μας.

Την ανακοίνωση υπογράφουν τα Δ.Σ. των κάτωθι Σύλλογων Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας του Δήμου Μαρκοπούλου :

-1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου -1ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη -2ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου -2ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη -3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου -3ου Δημοτικού Σχολείου Πόρτο Ράφτη -4ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου -1ου Γυμνασίου Μαρκοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου