Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

.
Αφού καταρχήν η κυρία Ξυθάλη προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την κουβέντα βρίσκοντας πολύ αδύναμα επιχειρήματα για την αδράνεια και την ελλειμματική από μέρους της πρόβλεψη και προγραμματισμό των απαραίτητων εκπαιδευτικών για τη λειτουργία των σχολείων της περιοχής, μας δήλωσε ότι την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου θα τοποθετηθεί στο σχολείο μας εκπαιδευτικός αισθητικής αγωγής που θα καλύψει 11 ώρες από το βασικό πρόγραμμα, ενώ για την θέση της αποχώρησασας δασκάλας πληροφορικής, η αντικατάσταση θα αργήσει. Δεν έδωσε καμία απάντηση στο ερώτημα του χρονικού ορίζοντα στον οποίον ορίζει αυτή την καθυστέρηση.

Παρόλα αυτά, μας είπε ότι συνεννοήθηκε τηλεφωνικώς με την διευθύντρια του σχολείου μας, η οποία δήλωσε ότι με την τοποθέτηση της δασκάλας εικαστικών το σχολείο δε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα λειτουργίας!! 

Κατόπιν των παραπάνω αποχωρήσαμε με επιφυλάξεις. Δηλώσαμε δε ότι αν το σχολείο δε λειτουργήσει σύντομα κανονικά το κανονικό πρόγραμμα και τα τρία τμήματα του ολοήμερου, θα επαναλάβουμε την επίσκεψή μας και θα αναγκαστούμε να προβούμε και σε  άλλες μορφές κινητοποιήσεων.

Το ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου