Το Δ.Σ του συλλόγου

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ

Σας  καλωσορίζουμε στο ιστολόγιο , που δημιούργησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του
σχολείου μας. Ελπίζουμε ο χώρος αυτός  να αποτελέσει ένα ακόμα βήμα στη συνεργασία δασκάλων ,  μαθητών και γονέων,  πέρα από  τo στενό πλαίσιο του σχολικού περιβάλλοντος. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι δάσκαλοι και γονείς θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας και πρόθεση μας είναι να διευκολύνουμε το έργο των εκπαιδευτικών και να συμβάλουμε, όσο μπορούμε, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά μας, μια πιο όμορφη σχολική καθημερινότητα.
Σας προσκαλούμε να γίνεται μέλη αυτού ιστολογίου, απλά αφήνοντας τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, ώστε να μαθαίνετε άμεσα τα νέα, τις δράσεις και τις επιτυχίες του σχολείου μας.  Με τον τρόπο αυτό θα μπορούμε εύκολα και εποικοδομητικά να επικοινωνούμε σχετικά με προβλήματα, λύσεις, ιδέες και προτάσεις, με στόχο την καλυτέρευση του σχολείου μας σε όλα τα επίπεδα.

                                                  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Μαρκοπούλου διοικείται από 7μελές διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε από αρχαιρεσίες οι οποίες διεξήχθησαν την 27η Νοεμβρίου2016 και μετά από σύγκληση γενικής συνέλευσης των γονέων και κηδεμόνων. Η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος : Σπυρόπουλος Παναγιώτης
Αντιπρόεδρος: Στρατής Παπαγεωργίου
Γραμματέας Α : Βάλια Καράμπελα
Γραμματέας Β : Ευσταθίου Αγγελική
Ταμίας: Τίνα Κόντη
Μέλος: Αναγνωστοπούλου Αγγελική
Μέλος: Ειρήνη Φύριππη

Αναπληρωματικά μέλη:
Γεωργία Θεοφιλοπούλου
Αννέτ Σταυρακοπούλου
Άντα ΜπαλόκαΣας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε να έχουμε όλους τους γονείς κοντά μας. Μόνο με την δική σας συμμετοχή θα είμαστε πραγματικά κοντά στα παιδιά μας!0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου