Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Δώρο Ζωής για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου

Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,

Ύστερα από το Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης της Ζωής & Εκπαίδευσης στην Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδιστή & Πρώτων Βοηθειών που διεξήχθη στο σχολείο μας, στις 19/11/2023, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου έθεσε ως υψηλή προτεραιότητά του την αγορά ενός απινιδωτή.

Ο απινιδωτής είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός εξοπλισμός που συμβάλει στην προώθηση της ασφάλειας και της προστασίας των μελών της σχολικής μας κοινότητας, σε καταστάσεις υγείας που αφορούν το καρδιαγγειακό σύστημα, ωστόσο  το κόστος αγοράς του είναι αρκετά υψηλό. 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το σχολείο μας χθες 29/02/2024 απέκτησε έναν απινιδωτή. Αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή στάθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, ο ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας FLORIDA MAII A.E.”, κος Θεόφιλος Λισγάρης, ο οποίος προέβη στην αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Με το παρόν δελτίο τύπου, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας αλλά και να τον ευχαριστήσουμε δημοσίως για το πολύτιμο αυτό δώρο που προσέφερε στην εκπαιδευτική μας κοινότητα.

Εμείς με την σειρά μας ως Δ.Σ. είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε το σχολείο μας να αποκτήσει αυτό το τόσο σημαντικό εξοπλισμό για την ανθρώπινη ζωή

Το οραματιστήκαμε και το πετύχαμε!!

Ευχή όλων είναι να μην υπάρξει ανάγκη να χρησιμοποιηθεί, η αξία όμως μιας ζωής που θα σωθεί με την χρήση του είναι ανεκτίμητη.

Με εκτίμηση,

ΔΣ Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου