Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ανακοίνωση

 Αγαπητοί γονείς ,

Η θητεία του τωρινού διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώνεται, μετά από μια διετία στην οποία κληθήκαμε να εκπροσωπήσουμε τους γονείς κάτω από δύσκολες συνθήκες εξαιτίας της Πανδημίας αλλά και της έλλειψης συμμετοχής στις όποιες συλλογικές διαδικασίες και εκδηλώσεις. Ωστόσο, ο κίνδυνος να συμβεί το ίδιο και στην προσπάθεια να συγκεντρώσουμε συμμετοχές για την κάλυψη των θέσεων του νέου Δ.Σ., μας υποχρεώνει να σας καλέσουμε να συμμετέχετε όσο το δυνατόν πιο μαζικά, στην δεύτερη συνέλευση στις 18 Φεβρουαρίου και Ώρα 17:30 στο σχολείο μας , και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στην υποβολή των υποψηφιοτήτων. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορεί ο σύλλογος γονέων να μας εκπροσωπεί τόσο στο Σχολικό Συμβούλιο όσο και στην Ένωση των Συλλόγων Γονέων.
Ακόμα, σας ενημερώνουμε ότι οι εκλογές του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας, θα διεξαχθούν την Κυριακή 05/03/ 2023 στο χώρο του σχολείου μεταξύ 10.00 – 14.00.
Οι γονείς/κηδεμόνες μπορούν να τακτοποιήσουν την συνδρομή τους επιτόπου κατά την ημέρα της συνέλευσης και των εκλογών.
Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας θα συμμετέχει στο Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου. Το σύνθημά μας είναι ¨Αράχνες εν δράσει ¨.
Μικροί και μεγάλοι, θα συνεργαστούμε με τη βοήθεια και των δασκάλων, για να ανταποκριθούμε και να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό καρναβαλικό γκρουπ.
Σύλλογος Γονέων 3ου δημοτικού Σχολείου Μαρκοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου