Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Ανταλλακτικό Παζάρι βιβλίων από την Ένωση Συλλόγων Γονέων


Αγαπητοί γονείς,

Ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας, στηρίζει ενεργά την διοργάνωση του ανταλλακτικού Bazaar βιβλίου για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, μία πρωτοβουλία της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Μαρκοπούλου, με αφορμή τη Διεθνή ημέρα "Χαρίζω ένα βιβλίο”, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, από τις 11.00 έως τις 14.00, στο 2ο Γυμνάσιο Μαρκοπούλου (Πόρτο Ράφτη)

Για το λόγο αυτό, ζητάμε από τους μαθητές μας, να προσφέρουν το βιβλίο ή τα βιβλία που έχουν διαβάσει και να τα ανταλλάξουν με ένα άλλο την ημέρα της δράσης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ
Η συλλογή των βιβλίων θα γίνεται στο σχολείο μας καθημερινά, από την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου. Οι μαθητές θα μπορούν να δίνουν τα προσφερόμενα βιβλία στη δασκάλα/δάσκαλο της τάξης τους. Θα παρακαλούσαμε τα βιβλία που θα επιλέξετε να χαρίσετε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (όχι σχισμένα, μουτζουρωμένα, γραμμένα κλπ).

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Με αποφαση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας, μέρος των παιδικών/εφηβικών βιβλίων που θα συλλεγούν, θα σταλεί ως δωρεά στο Ελληνικό Σχολείο του Rotterdam για την ενίσχυση της βιβλιοθήκης του.

Ελάτε λοιπόν να γεμίσουμε το σχολείο μας με το βουητό της γνώσης!  ”Γιατί τα βιβλία είναι οι μέλισσες που μεταφέρουν τη γύρη της γονιμοποίησης από το ένα μυαλό στο άλλο.”

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου