Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητοί γονείς, 

καλή χρονιά σε όλους με υγεία!

Μία σύντομη ανασκόπηση των πεπραγμένων του συλλόγου γονέων τον περασμένο μήνα:

Ο Δεκέμβριος "επισκιάστηκε" ευχάριστα από το παζάρι του συλλόγου και από τη σχολική Χριστουγεννιάτικη γιορτή που έγινε στο κινηματοθέατρο Άρτεμις.

Γονείς, δάσκαλοι και κυρίως οι πραγματικοί "επίσημοι" των δύο αυτών εκδηλώσεων, δηλαδή τα παιδιά, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ιδιαίτερη συγκίνηση σε όλους προκάλεσαν οι πετυχημένες δράσεις αλληλεγγύης που οργάνωσε ο σύλλογος γονέων, ενισχύοντας την κοινωνική κουζίνα "ο Άλλος Άνθρωπος" Μαρκόπουλο-Πόρτο Ράφτη, καθώς και η δράση των παιδιών της Δ' και ΣΤ' τάξης για την ενίσχυση της μονάδας παρηγορητικής φροντίδας "Γαλιλαία".

Τέλος, τον περασμένο μήνα, ο σύλλογος μας, μετά από συντονισμένες προσπάθειες του ΔΣ απέκτησε ΑΦΜ, όπως ορίζει ο νόμος, δίνοντας τέλος σε μια αβεβαιότητα 2 ετών. Η βοήθεια της Ένωσης Γονέων ήταν καθοριστική για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Τους ευχαριστούμε.  

Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να γίνουν, ιδιαίτερα για τη βελτίωση και την ασφάλεια του σχολικού περιβάλλοντος, αλλά και ενδιαφέρουσες εξωσχολικές δραστηριότητες και ο σύλλογος χρειάζεται τη συμμετοχή όλων των γονιών για να τα καταφέρει.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου