Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί γονείς,

       Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που έγινε στο σχολείο, με αρκετά μεγάλη συμμετοχή των γονέων της πρώτης δημοτικού, έγινε ενημέρωση σε σχέση με το σημείο που βρισκόμαστε ως προς τα κτιριακά μας και τα λοιπά ζητήματα και γενικότερη ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες θα μεταφερθούν στο Σχολικό Συμβούλιο που θα γίνει την Τρίτη 4 Οκτωβρίου.

       Στο τέλος της Συνέλευσης άνοιξε λίστα υποψηφιοτήτων για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα εκλεγεί από τις Εκλογές μας που θα γίνουν μέσα στον Οκτώβριο. 

       Αγαπητοί φίλοι, από το καταστατικό του Συλλόγου (βλ. αντίστοιχη σελίδα της ιστοσελίδας μας) ορίζονται οι στόχοι και σκοποί του σωματείου μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τις προσπάθειες για την προστασία και προώθηση της όσο το δυνατόν ασφαλέστερης, ευχάριστης και ενδιαφέρουσας καθημερινότητας των παιδιών μας στο σχολικό περιβάλλον και η υλικοτεχνική ενίσχυση του σχολείου και αντιστοίχως η ηθική στήριξη των διδασκόντων για την καλή επιτέλεση του έργου τους.

       Ο ρόλος μας ως γονείς δεν σταματά στην πόρτα του σπιτιού μας. Καλούμε όλους όσους από σας θέλετε να προσφέρετε τα μέγιστα στα παιδιά μας, να συμμετέχετε δυναμικά στο Σύλλογο, όχι μόνο με την ψήφο σας, αλλά και με την ενεργή παρουσία σας στις Συνελεύσεις, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του και με την ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η νέα πνοή που μπορούν να δώσουν φρέσκες ματιές και αντιλήψεις είναι απαραίτητη.

       Ως απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο σας καλούμε να στελεχώσετε το Σύλλογό μας και να δημιουργήσουμε μια αρμονική κοινότητα στην οποία να κυριαρχεί η ειλικρινής και πέρα από όποια άλλα συμφέροντα και επιδιώξεις επιθυμία της καλύτερης σχολικής ζωής των παιδιών μας, γιατί 

"ΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ!".

Με εκτίμηση
το ΔΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου