Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Λαχειοφόρος αγορά.

Αγαπητοί γονείς,
στην συνέλευση της περασμένης Δευτέρας, αποφασίστηκε η διεξαγωγή αποκριάτικου χορού για τα παιδιά, την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο χώρο του σχολείου μας. Ο χορός θα συνοδευτεί και με λαχειοφόρο αγορά, προς ενίσχυση του ταμείου του σχολείου. Λεπτομέρειες σχετικά με την γιορτή θα λάβετε με ξεχωριστή ανακοίνωση.
Ήδη είναι σε εξέλιξη, η καλωδίωση του σχολείου, ώστε όλες οι τάξεις να μπορούν να έχουν ενσύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο και η αγορά ενός ακόμα προτζέκτορα, μετά από αίτημα του συλλόγου διδασκόντων. Εκκρεμεί επίσης η αντικατάσταση της εξωτερικής πινακίδας του σχολείου. Η δε επαναλειτουργία του ανελκυστήρα, έχει περάσει στα χέρια του δήμου καθώς περιμένουμε οριστική απάντηση από τους αρμοδίους, στα επανειλημμένα αιτήματα μας.
Επίσης μέσω χορηγίας για την οποία φρόντισε ο Σύλλογος, θα γίνει προμήθεια ενός ακόμα επαγγελματικού φωτοτυπικού μηχανήματος καθώς το ήδη υπάρχον λειτουργεί με πολλά προβλήματα, όπως και ενός νέου desktop. Τέλος, έγινε προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού, μετά από αίτημα της αρμόδιας γυμνάστριας.
Όπως καταλαβαίνετε, μια επιτυχής λαχειοφόρος αγορά, θα επιφέρει έσοδα στο ταμείο του σχολείου, ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ανάγκες που προκύπτουν.
Για το λόγο αυτό, θα θέλαμε την συνεισφορά όλων σας, τόσο σε προϊόντα όσο και σε υπηρεσίες που μπορούν να προσφερθούν ως  δώρα στην κλήρωση.
Όσοι γονείς επιθυμούν να προσφέρουν ένα προϊόν που παράγουν, ή διαθέτουν, όπως επίσης κουπόνια ή εκπτώσεις, καθώς και υπηρεσίες υγείας, ή ομορφιάς, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το σύλλογο στο e-mail 3dsmarko@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε και παρακαλούμε για την άμεση ανταπόκρισή σας.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ του Συλλόγου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου