Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Αγαπητοί γονείς,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργανώνει ο Σύλλογος την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
Η μέρα είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας, με μια πληθώρα εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.
Αυτή τη χρονιά λοιπόν, στο χώρο του θεάτρου του σχολείου μας, θα στηθεί το σπίτι του Άι-Βασίλη. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον αγαπημένο τους Άγιο, ενώ στο γιορτινό ταχυδρομείο μας, θα μπορούν να γράψουν και να στείλουν το γράμμα τους στη μακρινή Λαπωνία. Η Βασίλισσα του Χιονιού θα γεμίσει με χρώματα και χαμόγελα τα προσωπάκια τους και στο εργαστήρι των ξωτικών τα παιδιά θα κάνουν κατασκευές παρέα με τους βοηθούς του Άι-Βασίλη.
Οι μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το καφεδάκι τους στο παραδοσιακό καφενείο που θα υπάρχει στο χώρο και φυσικά να κάνουν τα ψώνια τους από το Bazaar! Χειροτεχνίες των παιδιών, βιβλία, ποτά, εδέσματα, είδη δώρων κλπ, είναι μόνο μερικά από τα είδη που θα μπορείτε να αγοράσετε με σκοπό την ενίσχυση του ταμείου του σχολείου μας. Και μην ξεχνάμε την συλλογή βιβλίων και παιχνιδιών, που θα χαρίσουν χαμόγελα χαράς σε λιγότερο προνομιούχα παιδιά.
Βέβαια για ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα , χρειάζεται η προσφορά και η βοήθεια όλων σας.
Για το λόγο αυτό, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου και κατά το σχόλασμα όλων των τάξεων και τμημάτων, μέλος του Συλλόγου θα είναι στο σχολείο και θα παραλαμβάνει τις προσφορές σας, σε είδη, εκτός φαγώσιμων. Τόσο τα είδη που θα δοθούν για το bazaar, όσο και τα είδη που προορίζονται για χάρισμα, θα πρέπει να είναι σε πολλή καλή κατάσταση και συσκευασμένα με τρόπο που να διακρίνεται το περιεχόμενο τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε, βιβλία, αξεσουάρ, είδη δώρων, εποχιακά, χειροτεχνίες κλπ.
Η συλλογή των προσφορών σας σε φαγώσιμα και ποτά/αναψυκτικά/χυμούς θα γίνει το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου από τις 12.00 έως τις 18.00. Τα είδη που προορίζονται για τον μπουφέ (γλυκά, πίτες, καναπεδάκια κλπ) θα πρέπει να είναι κλεισμένα ώστε να είναι προστατευμένα, ενώ αυτά που προορίζονται για πώληση ( μαρμελάδες, γλυκά του κουταλιού, παραδοσιακά ζυμαρικά, ποτά κλπ), είναι θα πρέπει να είναι άρτια συσκευασμένα.
Τις ίδιες ώρες θα γίνεται και το στήσιμο των χώρων, οπότε η όποια βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη!
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας θα περιλαμβάνει:
11.15– 13.00: Μουσικοκινητική για παιδιά όλων των ηλικιών
12.00: Αφήγηση παραμυθιού
13.00: Ο Χάρης Παπασιδέρης τραγουδά επί σκηνής με τα παιδιά
14.00: Άνοιγμα μπουφέ
14.30 – 15.30: Προβολή ταινίας
15.30: Θεατρική παράσταση “ Το ταξίδι του Άι- Βασίλη” από το Θέατρο Τσέπης
18.00: Λήξη εκδηλώσεων
Σας περιμένουμε με φίλους και γνωστούς, να γιορτάσουμε και να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου